Svet
45606 ogledov

Reševalci pretreseni na kraju nesreče: 19-letniku ni bilo pomoči

Nesreča pri Umagu JVP Umag
Reševalci nujne medicinske pomoči mu niso mogli več pomagati.

Hrvaški mediji poročajo o tragični nesreči, ki se zgodila včeraj zvečer v bližini Umaga. 19-letniku, ki je upravljal vozilo brez vozniškega izpita in poleg tega ni bil privezan, reševalci niso mogli več pomagati.

Nesreča se je zgodila okoli 23.15 ure, ko je 19-letni voznik Audija na cesti iz smeri Umaga proti Ungariji zaradi previsoke hitrosti izgubil nadzor nad vozilom ter v ovinku zapeljal z vozišča ter pri tem trčil v steber. 

Prizor na kraju nesreče je bil po poročanju hrvaških medijev pretresljiv celo za gasilce, ki so navajeni posredovati v prometni nesrečah. 

"O nesreči smo bili obveščeni ob 23.24 in se na kraj odpeljali s tremi gasilskimi vozili in šestimi gasilci," so za medije povedali gasilci iz Umaga. "Mladenič je bil ukleščen v vozilu, zato smo morali rezati vozilo, da smo ga izvlekli. To je trajalo tri do štiri minute, a ni mu bilo več pomoči."

Reševalci so na kraj nesreče prišli v treh minutah. "Poziv smo dobili ob 23.17," so povedali za medije. "Prizor je bil zelo težek. Manjkala je celotna prednja polovica avtomobila. Na žalost je bil mladenič popolnoma vkleščen v vozilu, pri čemer je utrpel težke poškodbe glave, ki so bile nezdružljive z življenjem. Nismo mu mogli več pomagati."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • kapibara1 16:40 31.avgust 2020.

    NE KLEPEČI NANULAMA...

  • gregor51 21:05 28.avgust 2020.

    pa koga boli hrvaška pa njene nesreče

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 20:22 28.avgust 2020.

    Audi??? Na kaj zgleda Audi??? Država,AMSH, autošole...,morjo vsaj 2× premisliti preden izročijo vozniški izpit v roke.