Svet
113699 ogledov

Reševalno vozilo zagorelo kot vžigalica

požar reševalno vozilo Facebook/HitnaUživo194
Med povratkom z intervencije je zagorelo reševalno vozilo. K sreči se je vsem trem potnikom pravi čas uspelo rešiti iz vozila.

V bližini Vukovarja je v soboto nekaj po 20. uri prišlo do nenavadne nesreče. Ob vračanju z intervencije je zagorelo reševalno vozilo, v katerem so bili trije ljudje. 

Prišlo je do okvare na električni instalaciji vozila, med vožnjo je vozilo zagorelo. V vozilu je bil voznik in dva zaposlena v Zavodu za nujno medicinsko pomoč vukovarsko-srijemske županije, so za 24sata potrdili na pristojni policijski upravi. V vozilu v času dogodka ni bilo pacienta. 

Požar se je razširil prek glavnih kablov in prešel na ostale dele vozila, zaradi česar je na koncu zgorelo celo vozilo. Pri tem je zagorelo tudi nizko rastlinje v kanalu ob cesti. 

Požar so pogasili tamkajšnji gasilci, zaradi posredovanja je bila cesta slabo uro zaprta za promet. 

Posnetek požara so objavili na Facebook strani Hitna uživo 194. Zapisali so, da je šlo za nekaj več kot deset let staro reševalno vozilo.

ZZHM VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE! Povratak s intervencije. Više od 10 godina staro sanitetsko vozilo. Kažu, taman se razradilo. Nego, gospodo iz Vlada Republike Hrvatske kako vaši Audiji? Jel se može? Hvala Bogu, svi su se spasili u zadnji čas.. Mediji slobodno mogu koristiti link na video. #hitnaUŽIVO194

Posted by HITNA UŽIVO 194 on Sunday, August 7, 2022

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 3
  • eminenca 08:28 08.avgust 2022.

    pa kaj je zdej to, vsak dan nekaj zgori, al se pa zabijajo , noro, samo še to beremo, žalostno

  • Plavi-mil 08:23 08.avgust 2022.

    Žička zacvikana, bi rekel naš komedijant.