Svet
49 ogledov

Rešili mucka, odvrženega iz drvečega avtomobila

Muca Shutterstock
Par, ki se je vozil po avtocesti v Michigan, je opazil, da so iz avtomobila, ki je drvel skoraj sto kilometrov na uro, odvrgli mlado črno mucko.

Ronald Haas in Niel Risho sta bila v šoku, ko sta videla, kako so mladega črnega mucka odvrgli kar iz drvečega avtomobila. Ustavila sta avto in mucka rešila.

"Slekel sem srajco in mucko z njo pokril, saj je bila zelo prestrašena in panična. Nato sva jo odpeljala domov," je povedal Haas. Mačka, poimenovala sta jo Dora, se pri padcu na srečo ni poškodovala, še poroča Abc News.

"Veseli smo, da smo Doro rešili, a mislim, da ne bom nikoli prebolela nečlovečnosti, ki je je bilo deležno to malo bitje," dodaja Risho.

Čeprav registrske tablice nista ujela, sta se odločila, da dogodek prijavita policiji. Tam so jima pojasnili, da so jih iz zavetišč pred kratkim že obvestili o podobnih dogodkih, s to razliko, da osebje iz zavetišč živali ob prihodu na "prizorišče zločina" niso več našli.

"Namesto da jih prinesejo v zavetišče, se jih znebijo na avtocestah. To je grozno," pravi uradnik na policiji, ki ne želi biti imenovan. Tako so na železniški postaji v Michiganu prejšnji teden našli štiri pse, na avtocesti pa še enega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.