Svet
5 ogledov

Resničnostni šov jo je stal življenja

nasilje kri umor Shutterstock
Perujski resničnostni šov je neke tekmovalke stal življenja, potem ko je pred kamerami priznala, da se je nekoč prostituirala.

V soboto so policisti našli truplo Ruth Thalie Sayas Sanchez, več kot dva meseca po tem, ko je pred televizijskimi kamerami priznala, da je nekoč delala v nočnem klubu in da je v zameno za seks prejemala denar. Preiskovalci so ob obdukciji v telesu 19-letnice našli strup in znake davljenja, je sporočil perujski odvetnik Jose Pelaez. Za zločin za zdaj sumijo njenega nekdanjega fanta, ki naj bi jo ubil, ker je menil, da bi morala Ruth z njim deliti denar, ki ga je osvojila v šovu. Domov je odnesla nekaj manj kot 4.400 evrov.

Sayasova se je pojavila v šovu z naslovom The Value of Truth, ki je nekakšna perujska različica šova, ki smo ga lahko gledali tudi pri nas, Trenutek resnice. Gre za šov, v katerem tekmovalci odgovarjajo na osebna vprašanja, pri čemer jih budno opazuje občinstvo in njihova družina. Pred nastopom v šovu morajo tekmovalci prestati poligrafski test, da lahko vidijo, kdaj se tekmovalec zlaže.

Odvetnik Pelaez je dodal, da preiskovalci ne izključujejo možnosti, da je bil prav ta resničnostni šov kriv za Ruthino smrt, njena družina pa temu ne verjame. "Televizijski šov nima nobene veze z njeno smrtjo," je novinarjem povedal Ruthin stric, Freddy Sanchez Rojas, z njim se strinja tudi voditelj šova. Kaj je res, pa bo pokazala policijska preiskava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.