Svet
11 ogledov

Rezerve za frizuro

Slovaški premier je prvi z leve, fotografija pa je nastala na februarskem srečan Žurnal24 main
Slovaški premier Robert Fico državne rezerve za izredne situacije namenil za garderobo in trenerja manekenke Eve Martinkove.

Slovaški premier Robert Fico se je znašel pod plazom kritike, saj je denar iz državnih rezerv namenil za manekenko in nekdanjo svetovno prvakinjo v fitnesu Evo Martinkovo.

Za manikiro, friziranje, obleke, maserja in fitnes trenerja manekenke Eve Martinkove je šlo približno 17 tisoč evrov, pri čemer ona ne vidi nič slabega: "Slovaški nosim zlate medalje, vi pa se odzivate zaradi 17 tisoč evrov," se je začudila Martinkova, ki se je med drugim potegovala tudi za naslov miss Universum.

Martinkova dodaja, da je znesek napihnjen, saj ga je prejemala v obdobju štirih let. Na ta način je poskušala pomagati pri javni podobi premierja, ki je v pol leta zapravil celoletno rezervo, poleg tega pa še dodatnih 1,1 milijona evrov, ki jih je v rezervo prekanaliziral iz drugih postavk državnega proračuna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.