Svet
0 ogledov

Riley preživel, čeprav so ga zdravniki pokopali

Staršem danes dveletnega Rileyja so zdravniki svetovali splav, ker je imel zarodek težave s srcem. A starši so se odločili drugače in Riley je danes pravi medicinski čudež.

Michelle in Darryl Lewis sta na ultrazvoku v 21. tednu nosečnosti izvedela, da se zarodkovo srce ne razvija normalno. "Zdravnik nama je rekel, da je lahko problematična že ena napaka na srcu, Riley pa jih je imel kar šest. Dejali so mi, da ga verjetno sploh ne bom donosila ali pa bo umrl takoj po rojstvu," se za Daily Mail spominja Michelle.

Zdravniki so jima svetovali splav, a sta ga zavrnila. Riley se je res rodil kar s šestimi napakami na srcu in prvo operacijo prestal že osem ur po rojstvu. Sledile so še štiri operacije.

Riley je presenetil celo zdravnike, saj je kljub težavam ne samo preživel, ampak se je tudi precej dobro počutil. Pred kratkim je s staršema ponosno zakorakal pred oltar in na blazinici nosil njuna poročna prstana.

Riley bo potreboval še nekaj operacij, a zdravniki so prepričani, da bo lahko živel povsem normalno, starši pa pravijo: "Tako močan je, zelo sva ponosna nanj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.