Svet
65 ogledov

Rim bo dobil svojo rdečo četrt

prostitutka EPA
Rim bo aprila bogatejši za svojo tako imenovano rdečo četrt, so danes objavile mestne oblasti.

Župan Rima Ignazio Marino je v petek zvečer prižgal zeleno luč za organizacijo prostitucije znotraj poslovne četrti, ki jo imenujejo EUR. Četrt je na jugu večnega mesta, z mestno upravo pa se je župan dogovoril, da bo prostitucija legalno potekala na tistem območju, kjer sicer meščani ne živijo.

V skladu z novo uredbo bo policija lahko oglobila prostitutke, ki svojo dejavnost ne bodo opravljale v za to namenjeni četrti. Globa bo znašala 500 evrov.

V Italiji ocenjujejo, da je v državi okrog 70.000 do 100.000 prostitutk, od katerih je polovica domačink. Dve tretjini naj bi se jih prodajalo na ulicah. Zakon sicer te dejavnosti ne prepoveduje, prepovedano je le zvodništvo in vodenje javnih hiš. 

Komentarjev 3
  • Avatar mike1968
    mike1968 13:19 08.februar 2015.

    http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/116923/red-light-district-v-amsterdamu-in-bruslju

  • wyatt 10:50 08.februar 2015.

    goo.gl/Ph9YyRPaidverts je unikaten koncept mešanice PTC (paid to click) in Revenue Share. Zaslužek je odvisen od vaše vztrajnosti, začetni vložek NI POTREBEN (tako ni bojazni da bi izgubil svoj denar). Posebnost so BAP točke. Več ko jih imaš, boljše ...prikaži več oglase dobivaš. Ko zaslužiš 1$, ga vložiš nazaj v oglaševalno kampanjo, prejmeš večje število BAP točk, ki ti nato zagotovo prinesejo za 1.55$ oglasov. Klikanje ti dnevno vzame od 30 do 60 min, odvisno od števila oglasov. Stran ne obljublja velikega zaslužka že od začetka, ampak s pridnim delom lahko v nekaj mesecih že nekaj zaslužiš. Po prijavi najprej klikaš aktivacijske oglase, ki ti prinesejo BAP točke, te točke pa se nato spremenijo v plačane oglase.goo.gl/Ph9YyR

  • 4krogci 21:44 07.februar 2015.

    UU zdej bo še rdeča četrt za polnoletne, do sedaj so imeli le na izbiro mladoletne, pa še tisto je blo v državi v državi ;)