Svet
541 ogledov

Roberto Cabrera trdi, da ima največji penis na svetu

Roberto Cabrera Žurnal24 main
Pravi, da zaradi njega ne dobi službe, prijateljev, da o ženi sploh ne govorimo: "Tako je velik, da v cerkvi, pri molitvi niti poklekniti me morem", je o svoji težavi povedal 52-letni Mehičan, ki se namerava vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov.

Roberto Cabrera | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Želim se vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov, v kategorijo človek z najdaljšim penisom na svetu," je nedavno medijem zaupal Roberto Esquivel Cabrera, Mehičan, ki pravi, da je njegovo splovilo dolgo 48,3 centimetra največje na svetu, v dokaz za to pa priloži rentgensko sliko.

Od države bo zahteval invalidnino

Kot piše angleški The Sun je Robertu skoraj pol metra dolg organ uničil življenje: "Poglejte vendar, kakšen je! Visi mi izpod kolen! Nič ne morem početi. Ker sem nesposoben, bom od države zahteval pomoč in status invalida," je dejal nesrečnik in dodal, da si želi, da bi ga v Guinnessovi knjigi priznali kot rekorderja. Cabrera je ob tem potarnal, da si nikakor ne more najti partnerice, saj si nobena z njim ne želi imeti spolnih odnosov,

Roberto Cabrera | Avtor: EPA EPA

Cabrera, ki so ZDA pred leti kot ilegalnega emigranta poslale nazaj v Mehiko in se trenutno preživlja s preprodajo uporabnih predmetov, ki jih najde v smeteh, nima prijateljev:" Ljudje se me v glavnem izgibajo," je žalostno priznal.

Svetujejo operacijo

Urologi bolnišnice v Saltillu, mestu na severu Mehike pa pravijo, da bi Cabrera svoje težave lahko rešil z operacijo, vendar se o njej do sedaj še ni pozanimal.

Bo pa Cabrerova življenjska zgodba kmalu izšla v knjigi. Izdati jo namerava častnik Vanguardia, lokalni častnik, ki je prvi objavil zgodbo o človeku imenovanem "kantaver iz Saltilla"

 dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:24 06.september 2015.

    Človek je obupan in se ne znajde. Jz ga ne obsojam.

  • Janez_53 22:51 06.september 2015.

    A tale bumbar še ni prišel na idejo, da bi si dal "orodje" skrajšati??? Preostanek bi lahko daroval za tiste, ki jamrajo, da imajo premalega.

  • Žvižgač 22:30 06.september 2015.

    Kaj sploh še ostane velikim? Če bi jaz imel takega vem koga bi šel najprej je..t,