Svet
5 ogledov

Rodila otroka in ga zadavila

Deset minut po porodu je mama v Srbiji zadavila svojega otroka. Truplo novorojenčka so našli v vreči, ki jo je mama skrila v hlevu.

Novorojenček je živel le približno deset minut, preden ga je njegova 36-letna mama Dalibora zadavila. Oblasti domnevajo, da se je otrok rodil med 1. in 17. februarjem. Tragedija se je zgodila v mestu Majilovec v Srbiji.

Truplo našli pod senom v črni vrečki

Mama se je 17. februarja zaradi močnih krvavitev zglasila v bližnji bolnišnici. Ker krvavenja niso mogli  ustaviti, so jo poslali na nadaljnje preiskave, kjer so odkrili porodno posteljico, ki je ostala po porodu. Ker zdravnikom ni pojasnila, kje se novorojenček nahaja, so ti poklicali policijo.

Policija je takoj preiskala hišo, kjer je Dalibora živela. V hlevu pod senom so policisti naleteli na grozljiv prizor: našli so črno vrečko, v kateri je bilo trupelce rojene deklice. Za detomor Dalibori grozi do pet let zapora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.