Svet
23 ogledov

Rodila otroka z dvema glavama

Dvoglavi dojenček You tube
Petindvajsetletnica v Braziliji rodila otroka z dvema glavama. Zdravniki ju ne bodo ločili.

Petindvajsetletna Brazilka je v ponedeljek visoko noseča zaradi bolečin obiskala bolnišnico. Ultrazvok je pokazal, da nosi otroka z dvema glavama. S carskim rezom je rodila zdravega dečka, težkega 4,4 kilograma. Po besedah zdravnikov je novorojenček dobrega zdravja, obe glavi pa je začela tudi dojiti.

Maria de Nazara živi v vasi in med nosečnostjo ni opravila niti enega ultrazvoka. Kljub nesrečni situaciji, po pisanju Daily Maila, mati treh otrok ni kazala razočaranja in strahu, da ima njen sin dve glavi. Poimenovala ju je Emanuel in Jesus.

Ločili ju ne bodo

V torek popoldne so jih z letalom prestavili v bolnišnico v mesto Belem, kjer bodo opravili različne preiskave. Najkasneje do konca tedna naj bi jih že izpustili iz bolnišnice. Po besedah strokovnjakov gre za dvojčka, ki si delita eno telo, zato ju ne bodo mogli ločiti.

To pa ni edini primer rojstva otroka z dvema glavama v Braziliji. Na začetku tega leta je Sueli Ferreira prav tako rodila otroka z dvema glavama, vendar je nekaj dni po porodu umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.