Svet
39 ogledov

Rodila šestkilogramsko dojenčico

dojenčica Fb
Američanka Chrissy Corbitt je s pomočjo carskega reza rodila šest kilogramov težko dojenčico. Po poročanju ameriških medijev je deklica zdrava.

Chrissy Corbitt, ki je 15. maja povila svojega četrtega otroka, se spominja, da je v trenutku, ko je prišla na svet mala Carleigh, v porodni sobi zavladal nemir.

nosečka | Avtor: fb fb
Slišati je bilo vznemirjene glasove zdravnikov, nato pa smeh in ugibanje, koliko deklica tehta. Malčica, ki se je rodila enkrat težja kot sicer večina otrok, je presenetila celotno zdravniško ekipo.

"Ko se je začel porod, sem slišala celotno ekipo kako je vznemirjena in nasmejana. Začeli so ugibati, koliko tehta dojenčica- Ko so mi rekli, da ima šest kilogramov, nisem mogla verjeti. Videti je bilo, kot, da so z mene potegnili velikega otroka in ne dojenčka," pravi mama.

Starša, ki sta zaradi velikega nosečniškega trebuha menila celo, da se jima bodo pridružili dvojčki pa sta bila sprva v precejšnji zagati. Vse obleke in pleničke, ki sta jih pripravila, so namreč veliko premajhne, Carleigh že zdaj nosi velikost za devet mesecev stare malčke.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.