Svet
16 ogledov

Rodila v hotelu, pa so jo odpustili

Novorojenček Shutterstock
Menedžerko Taro Tan so potem, ko je rodila v hotelu, v katerem je delala, odpustili. Zdaj jih toži za 10 milijonov dolarjev odškodnine.

Tara je marca letos marca rodila v luksuznem hotelu v New Yorku, v katerem je bila zaposlena. Na delo je odšla kljub temu, da ji je zdravnik to odsvetoval. Dobila je popadke in rodila v eni izmed hotelskih sob.

Reševalci so v hotel vstopili skozi stranske vrata, da ne bi motili gostov. Nato so odpeljali v bolnišnico in po treh dneh se je že vrnila na delovno mesto, piše spletni New york post.

Odpustili so jo

Po vrnitvi je sledilo presenečenje. Kljub temu da se je svojemu delu vedno posvetila stoodstotno, delala je tudi po 100 ur na teden, pomagala pri gradnji hotela, jo je delodajalec odpustil. Razlog: Tara se naj ne bi vključila v „kulturo“ hotela.

„Tara je čudovita“

Sojenje, v katerem Tara zahteva odškodnino v višini 10 milijonov dolarjev, se je začelo nekaj dni nazaj. Njen odvetnik pravi, da je Tara čudovita in delovna oseba in da si zasluži le najboljše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.