Svet
5 ogledov

Rop draguljarn v centru Londona

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Neznanci so ponoči oropali prestižni draguljarni v središču Londona.

Okrog desetih zvečer po londonskem času so neznanci oropali draguljarni Omega in De Beers, poročajo britanski mediji. Obe imata prostore v nakupovalnem središču v centru Londona, ki je namenjeno izključno prestižnim izdelkom. Alarm se je sprožil tudi v draguljarni Tiffany's, vendar naj ta ne bi bila oropana.

Londonska policija pravi, da so roparji glede na razdejanje, pograbili vse, kar jim je prišlo pod roko. Vrednost ukradenega blaga še ni znana.

Policija bo zdaj preverila posnetke kamer pred nakupovalnim središčem, ki zabeležijo vsako vozilo v bližini, poleg tega bodo preverili tudi posnetke nadzornih kamer v samem nakupovalnem središču.

Zgodovina se ponavlja
Zanimivo je, da je skoraj pred natanko enim letom dvojica roparjev prav tako izvedla rop v središču Londona v prestižni draguljarni. Odnesla sta za slabih 47 milijonov evrov blaga, zaradi česar je bil rop razglašen za največji rop v zgodovini Velike Britanije. Policija je po dveh tednih iskanja našla roparja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.