Svet
22 ogledov

Rusi zgroženi nad okrutno mamo

Posnetek je zgrozil javnost. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Rusinja pretepa svojo hčer, ki jo je najprej zapustila, jo dala v posvojitev, potem pa zahtevala nazaj. Dekličini krušni starši so obupani.

Rusijo je šokiral posnetek, na katerem mati alkoholičarka večkrat udari svojo sedemletno hčer, ki naj bi bila po njenem razvajena. Mati deklico Sandro večkrat udari in jo odrine stran, nakar deklica začne jokati. Ruska televizija NTV razkriva napol podrto kolibo, kjer živita mati in hči. Notranjost njunega doma je zaznamovana z materinim burnim življenjem, očitno pa je tudi, da deklica ne uživa nobenega udobja.

Poleg neurejenih razmer, v katerih živi, mora mala Sandra vsak dan gledati fizične obračune med materjo in njenim partnerjem, ki je prav tako alkoholik. Ruska televizija je deklico, ki se je prepira ustrašila, posnela, ko se je skrila pod posteljo.

Krušna starša zaskrbljena
Na posnetek sta se odzvala tudi Joau in Florinda Pinheiro iz Portugalske, ki sta deklico pred leti posvojila, ker jo je mati zapustila, toda slednja je čez čas deklico zahtevala nazaj. Zakonca ne moreta skriti svojega ogorčenja nad pogoji, v katerih deklica živi.

"Ne moreva verjeti, da se to dogaja. Popolnoma sva pretresena. Njene sobe se od takrat, ko se je vrnila v Rusijo, nisva dotikala, saj je pri naju vedno dobrodošla. Sandra, rada te imava," pravita zakonca Pinheiro. Deklica, ki se je k materi vrnila maja lani, ni znala govoriti svojega maternega jezika, letos pa je začela obiskovati šolo.

Deklico večinoma čuvajo sosedi, saj je njena mati pogosto odsotna od doma. Javnost ruske oblasti poziva, naj deklico vrnejo k njenima krušnima staršema, toda oblasti so sporočile, da tega nimajo v načrtu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.