Svet
90 ogledov

Ruski premier potrdil obstoj vesoljcev

Dmitrij Medvedjev je odlikoval vojake, ki so sodelovali v petdnevni vojni z Gruz Žurnal24 main
Ruski premier Dmitrij Medvedjev je izjavil: „Ne bom vam povedal, koliko vesoljcev biva med nami, da ne bi izbruhnila panika.“

Po snemanju neke televizijske oddaje je ruskega premierja Dmitrija Medvedjeva, ki se je malce spozabil, novinarka vprašala, ali ima kot nekdanji predsednik države informacije o obstoju vesoljcev. Premier, ki ni vedel, da je njegov mikrofon še prižgan in da kamera še teče, ji je odvrnil: "Povedal vam bom prvič in zadnjič. Predsednik skupaj s kovčkom, ki vsebuje kode za jedrsko orožje,  dobi tudi posebno mapo. V njej so informacije o vesoljcih, ki so obiskali naš planet. Poleg tega predsedniku posredujejo podatke o tajni službi, ki nadzira vesoljce v Rusiji. Ko predsednik zaključi mandat, se ti dokumenti predajo naslednjemu predsedniku. Podrobnejše informacije o tem lahko dobite v filmu Možje v črnem, obstaja več različic. Ne bom vam povedal, koliko vesoljcev biva med nami, da ne bo izbruhnila panika,“ je izjavil premier.

Medvedjev pa ne verjame le v vesoljce, ampak tudi v Dedka Mraza. "Verjamem vanj, a ne preveč. Nisem oseba, ki bi otroku povedala, da Dedek Mraz ne obstaja,“ se je še pošalil.

Komentarjev 15
  • mph 22:29 09.december 2012.

    To praviš ti. Imaš kakšne dokaze ali imaš za osnovo desničarsko nakladanje, ker bi se radi znebili najbolj nevarnega konkurenta? Dodatno je patetično, kako se mu poskuša pripisat krivdo za POLNOLETNE sinove, karkoli ti naredijo. To, da so celi družini ...prikaži več v sramoto pa je na žalost res.

  • mph 22:27 09.december 2012.

    Imam občutek, da so tudi na tvojih možganih delali experimente, da moraš potegnit noter še Jankoviča. Če bi bila tema na Hello Kitty, bi verjetno isto? Pejdi na pregled daj, boš naredil uslugo sebi in še komu. Če pa si ...prikaži več staknil virus janšitisa, pa ti ni pomoči, uradna medicina je dvignila roke od raziskav, obupali so.

  • matjazt 17:09 09.december 2012.

    Edino za kar smo fouš Zokiju in njegovi bandi je nedotakljivost pred sodnim sistemom. Zoki ima, ker je nakradel, in še naprej vzema pufe preko firm, ki imajo samo nabiralnik. Če ima res tolk svojga keša, zakaj potem ne plača ...prikaži veča Jurćkovih dobrih 3 mio pufa? Vse zapret bando pokvarjeno!