Svet
12 ogledov

Ryanair bo za en dan mrknil

ryanair ryanair
Potnike Ryanaira, ki boste potovali konec tedna, opozarjajo, se morate prek spleta prijaviti pred petkom zvečer in si vnaprej natisniti karto za vkrcanje ali pa boste na letališču plačali dodatnih 75 evrov.

Spletna stran letalskega prevoznika Ryanair zaradi vzdrževanja od petka od 22. ure do sobote do polnoči ne bo delovala, poroča Telegraph. To pomeni, da morate potniki svoje letalske karte za vkrcanje natisniti prej (karta s črtno kodo). Te so namreč pogoj za letenje z Ryanairom.

Omenjene karte je mogoče natisniti od 15 dni do največ štiri ure pred predvidenim letom. Če potniki tega ne boste storili, boste za te na letališču morali plačali 60 funtov oziroma nekaj manj kot 75 evrov.

Ryanair zato svetuje, da se na spletu prijavite pred petkom do 16. ure in si potrebno karto natisnete že prej.

In kakšne spremembe se obetajo spletni strani letalskega prevoznika? Stran bodo razširili in potnikom med drugim omogočili, da prejmejo tekstovna opozorilna sporočila in obvestila z zamudami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.