Svet
9 ogledov

Ryanairovi potniki poklicali policijo

ryanair youtube.com
Potniki kar štiri ure niso smeli zapustiti letala.

Leta iz Londona v Porto na Portugalskem potniki ne bodo tako hitro pozabili. Težave so se začele z zamudo pri vkrcavanju. Letalo bi moralo vzleteti ob 20.25, zaradi slabih vremenskih razmer in nenapovedanega pristanka v Birminghamu pa so se potniki v Londonu lahko vkrcali šele ob 23.45.

Nekaj minut čez polnoč so bili vsi na krovu, kljub temu letalo ni vzletelo. Potniki so po treh urah brez hrane, pijače in klimatske naprave postajali vse bolj razdraženi. "Ne morejo nas že več kot tri ure zadrževati na letalu," se je nekdo pritožil. Kaj točno se dogaja, jim člani posadke niso povedali. Razložili so le, da morajo v letalo še enkrat natočiti gorivo in da potniki iz varnostnih razlogov ne smejo zapustiti letala. Enemu od potnikov je nato prekipelo in poklical je policijo, ki jih je po štirih urah čakanja odrešila muk. Ker je bilo letališče ob tem času že zaprto, je policija vdrla v terminal.

Ryanair se je za incident opravičil. Potniki so na Portugalsko poleteli naslednji dan.

Komentarjev 2
  • Aspetiamo 11:12 23.februar 2014.

    Jaz pogosto uporabljam nizkocenovnike, pa tudi "velike", če imajo ugodne cene. Edino kar zamerim Ryanairu je to, da zadnje čase nima več tako ugodnih cen, še zlasti za malo večje skupine.Takšen pripetljaj se zgodi, kdo bi vedel, kaj je ...prikaži več vzrok. Dogaja se tudi "velikim bratom". Ryanair pa načeloma velja za zelo točnega in to ne opažam zgolj po njihovi lastni promociji temveč na podlagi izkušenj. EasyJet je tudi dober, le Malpensa je malo daleč. Od bliže pa ravno razkošja destinacij nimajo. Ryanair ima bliže svoja večja letališča: Treviso, Bologna, Bergamo ...

  • maresem 10:36 23.februar 2014.

    Velika sramota za to družbo. Z njimi sem letel samo 2x. veliko raje z easyJetom.