Svet
7 ogledov

S kapitanom bi končala v postelji

Domnica Cemortan Reuters
Moldavijka, ki je bila med nesrečo luksuzne križarke Coste Concordie s kapitanom Francescom Schettinom na poveljniškem mostu, je priznala, da ga je poljubila in da bi najverjetneje slej ko prej skupaj končala v postelji.

Domnica Cemortan je v prvem večjem intervjuju po nesreči 13. januarja, v kateri je umrlo 32 ljudi, povedala, da jo je 52-letni zdaj že nekdanji kapitan Francesco Schettino zelo privlačil. "Pravijo, da sem nekakšna femme fatale, vendar ne spim kar povprek z vsemi. Da, kapitan Schettino me je zelo privlačil, jaz pa njega. Priznam, da sem bila zatreskana vanj, saj je zelo postaven in šarmanten."

Cemortanova je bila na ladji zaposlena tri tedne kot plesalka, po koncu pogodbe pa si je kupila vozovnico za križarjenje. Kot trdi, so bile njene stvari v osebni kabini kapitana Schettina tam shranjene "zgolj začasno".

Petindvajsetletnica pa je za Mail on Sunday povedala tudi naslednje: "Ko sem bila na ladji še zaposlena, je do mene ohranjal distanco, ko pa sem postala potnica, se je to spremenilo. Verjetno bi skupaj končala v postelji, toda tega ne bom nikoli vedela, saj se je vmes zgodila nesreča."

Aretirani kapitan Francesco Schettino | Avtor: EPA EPA
Kot zagotavlja, do nesreče s kapitanom nista imela spolnih odnosov. Prisotni so po nesreči sicer povedali, da je Moldavijka kapitana malo pred nesrečo strastno poljubljala.

Upočasnil, da je lahko povečerjal v dvoje

V petek so italijanski mediji povzeli trditve tožilstva, da je kapitan namerno upočasnil ladjo, da bi lahko v miru povečerjal z Cemortanovo, nato pa je v bližini usodnega otoka Giglio zaukazal povečati hitrost, da bi nadoknadil izgubljen čas. Kljub nevarnosti plitkih voda je obenem zaukazal izvesti še manever "pozdrava otoku", zaradi česar je ladja prišla preblizu obali, udarila v čer in se prevrnila. Skupno število žrtev je 32, nekaterih pa še niso našli.

Komentarjev 1
  • 1111 15:50 27.februar 2012.

    ...hahahahahaha...in slovenčki bodo jokali in verjeli v bedaste pripovedi novinarjev...