Svet
17 ogledov

S pastorko spočel osem otrok

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Nemec je imel s pastorko osem otrok. Skupaj z eno izmed svojih hčera jo je silil v prostitucijo.

Policija je 48-letnika prijela avgusta lani, ko ga je 28-letna pastorka naznanila. K temu naj bi jo vzpodbudilo poslovilno pismo 18-letne polsestre pred samomorom, je razkrila njena odvetnica Katharina Hellwig.

Nemec je bil poročen z 52-letno materjo omenjene ženske, ki je v družino poleg 28-letnice pripeljala še dva sinova iz prvega zakona. Skupaj sta imela še štiri otroke, med njimi tudi omenjeno 18-letnico.

Zlorabljal tri otroke
Nemec je obtožen, da je med letoma 1987 in 2010 zlorabljal 18-letno hčer, 28-letno pastorko in še enega pastorka. Skupno naj bi šlo za najmanj 350 primerov spolnih zlorab mladoletnih oseb. Obe dekleti naj bi silil tudi v spolne odnose z drugimi moškimi, za kar je prejemal plačilo.

S pastorko naj bi med letoma 1999 in 2009 imel osem otrok. Prvi, deček, naj bi umrl nekaj tednov po rojstvu, vsi ostali pa sedaj obiskujejo lokalni vrtec oziroma šolo. Analiza DNK je potrdila, da so otroci njegovi.

Socialna služba je 28-letnico obiskala najmanj enkrat tedensko in ji ponujala pomoč, saj so sumili, da je njen očim oče otrok. Ženska je to vsakič znova zanikala, je pojasnil vodja lokalnega urada Hermann-Josef Greb.

Moški je v priporu od avgusta lani, sojenje pa naj bi se začelo prihodnji torek. Družina se je medtem izselila iz domačega kraja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.