Svet
19477 ogledov

S sekiro razbil šefov Audi, ker mu več mesecev ni izplačal plače

24sata
Starejšega moškega v bližini je prosil, naj se umakne, da ga ne poškodujejo delci stekla.

Hrvaški mediji poročajo, da je včeraj okoli 17. ure na zagrebškem Črnomercu moški s sekiro razbijal avto znamke Audi. 

Očevidci pripovedujejo, da je prosil starejšega gospoda, ki je sedel v bližini, naj se umakne, da ga delci stekla ne bodo ranili. Potem je še večkrat udaril v avto s sekiro ter se usedel poleg njega. 

Do moškega je kmalu pristopila policija, mu odvzela sekiro ter ga odvedla na policijsko postajo. RTL poroča, da gre za fanta, ki mu šef več mesecev ni plačal za delo, zato je razbil njegov avto. 

 | Avtor: 24sata 24sata

Iz policije so za hrvaške medije potrdil, da so v zvezi s tem nevsakdanjim dejanjem prijeli moškega, ki se trenutno nahaja v prostorih policije. Dodali so, da trenutno preiskujejo okoliščine dogodka. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 24
  • martin72 15:00 28.julij 2021.

    To je v poduk tisti šefom ki svojih obveznosti ne izpolnjujejo,inšpektorji za delo pa tudi svojega dela ne opravijo in delavcu pač drugo ne preostane,predobro vem to iz izkušenj,kako ni bilo ne plače ne regresa in smo potrpežljivo čakali da ...prikaži več bi kaj denarja končno le dobili,je bila pa aroganca.

  • bobubob 13:12 10.julij 2021.

    Človek ni imel za plačilo sodne takse. Pri nas je, glede na odsotnost takih dejanj, vse lepo urejeno. Imamo pravno državo.

  • jozicamurn 11:22 08.julij 2021.

    Uporabiti bi moral še bolj flamabilne substance.