Svet
18 ogledov

S soprogo posiljeval dekleta

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
54-letni Phillip Brindle, ki je več kot deset let ob pomoči soproge drogiral, posiljeval in kruto zlorabljal dekleta, vse to pa tudi snemal, je bil v petek obsojen na dosmrtni zapor.

Po pisanju spletnega portala The Sun je Brindle izbiral mlada in naivne dekleta, ter jih zvabil v stanovanje pod pretvezo erotičnega fotografiranja. Ko so dekleta privolila v slikanje in prestopila prag njegove hiše, jih je najprej omamil, nato prižgal kamero in jih pričel brutalno posiljevati.

Iz posnetkov je razvidno, da je Brindle najprej preveril, ali je droga pričela delovati, nakar je sledilo spolno zlorabljanje. Najbolj tragično je dejstvo, da mu je pri vsem pomagala soproga, ki je z dekleti manipulirala, jih žalila, snemala in celo pretepala.

Do prvega tovrstnega zločina je prišlo že daljnega leta 1992 v Wiganu, nakar se je t.i. “par iz pekla“ leta 1998 preselil na jug Velike Britanije. Brindleova soproga je umrla še preden je uspela plačati za svoje zločine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.