Svet
4 ogledov

S spolovilom udrihal po ogledalu

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Napadel avtomobil. Zagrebčan je s svojim spolovilom udrihal po vzvratnem ogledalu policijskega vozila.

Zagrebška policija je danes razjasnila nekaj bizarnih okoliščin ponedeljkovega dogodka, ko je druščina pijanih mladeničev napadla policiste.

Ti so v večernih urah na dvorišču neke osnovne šole naleteli na veselo družbo, ki je pila alkohol. Poskušali so jih legitimirati, a so se mladeniči temu uprli z nasiljem. 23-letnik, ki mu je alkotest kasneje pokazal 1,76 promila alkohola v izdihanem zraku, je s pestjo poskušal udariti policista, nato pa je razprl zadrgo, potegnil ven svoje spolovilo in začel z njim udrihati po vzvratnem ogledalu policijskega avtomobila. Pri tem mu ni uspelo storiti kakšne posebne škode, poroča Jutarnji list.

Ko se je tega početja naveličal, je mladenič pograbil policistko za lase in jo začel divje vleči, tako da ji je izpulil dva pramena las. Policistom ga je nato le uspelo obvladati, pri tem pa so trije izmed njih dobili lažje poškodbe. Med prerivanjem se je lažje poškodoval tudi 24-letnik, ki se je upiral, ko so mu policisti natikali lisice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.