Svet
20 ogledov

Samski po 40 letih

Nekdanji ameriški podpredsednik Al Gore in njegova soproga Tipper se ločujeta po Žurnal24 main
Nekdanji ameriški podpredsednik Al Gore in njegova soproga Tipper se ločujeta po 40 letih skupnega življenja. Eden izmed razlogov naj bi bila Gorova nenehna popotovanja.

Glede na spletno pošto, ki je v torek zaokrožila med sodelavci sicer izredno priljubljenega para, naj bi Gore dejal, da gre za "vzajemno, medsebojno odločitev, ki jo podpirata in za kar sta se odločila po skrbni preučitvi".

Gorova tiskovna predstavnica Kalee Kreider je potrdila šefovo izjavo, vendar pa ni želela navajati dodatnih razlogov za ločitev. Po neuradnih podatkih, ki so jih medijem zaupali neimenovani družinski prijatelji, v ozadju ločitve ni nikakršne afere.

Sodelavci dodajajo, da sta si Gorova skozi zadnja leta ustvarila ločeno življenje, vendar je po njihovem mnenju zagotovo večja teža na nekdanjem predsedniškem kandidatu in srčnem borcu za varovanje okolja, saj naj bi bil ta skoraj vedno na poti. Eden od sodelavcev je dejal: "Njuno življenje se je skozi zadnja leta vedno bolj ločevalo. Uradna ločitev je bila le še vprašanje časa. "

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.