Svet
6 ogledov

Sanaderja izdalo zdravje?

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nekdanji hrvaški premier, zdaj pa eden najbolj razvpitih zapornikov pri naših sosedih naj bi imel tako resne težave z zdravjem, da je praktično neprepoznaven.

Da ima poškodovano nogo, je bilo znano še v času, ko je bival v avstrijskem priporu. Zdaj pa hrvaški mediji poročajo, da je močno shujšal: v dobrem mesecu naj bi izgubil kar 20 kilogramov.

Med zdravniško preiskavo pretekli teden naj bi se izkazalo, da ima tudi težave z vranico, zaradi česar so ga poslali na nadaljnje preiskave. Po pisanju Jutarnjega lista so zdravniki zelo zaskrbljeni.

Pri Bebiću sumijo kap

Zdravstvene težave ima še en vidnejši hrvaški politik: predsedniku sabora Luki Bebiću je na počitnicah nenadoma postalo slabo, trenutno je v bolnišnici, zdravniki pa sumijo, da je doživel možgansko kap. Kot piše Večernji list, ima manjše težave z govorom.

Komentarjev 1
  • privat 19:01 26.julij 2011.

    kakor izgleda da so vsi popili sirup smrti in dejansko umirajo...g.Alija izetbegovič...!,tuđman,miloševič,šešelj,karađič...no ni okusno niti človeško G.Alijo Izetbegoviča postavljati v isti stavek kakor te morilce ..lopove,posiljevalce...