Svet
11 ogledov

Sanaderjevi "kupili" Miša Kovača

(Foto: Andraž Kobe) Žurnal24 main
Za nastope v predvolilni kampanji Sanaderjeve HDZ so Kovaču na roke izplačali med 80 in 100 tisoč evri iz črnega sklada, poroča hrvaški Vjesnik.

Iz črnega sklada HDZ je bil plačan tudi hrvaški megzvezdnik, "nekronani kralj hrvaške estrade" Mišo Kovač, poroča hrvaški Vjesnik. Po infomacijah dnevnika naj bi to na zaslišanju na USKOK-u priznal nekdanji zakladnik HDZ Mladen Barišič.

Kovač, Badrič, Thompson
Pred dnevi so hrvaški mediji poročali, da je HDZ financirala Thompsona, zdaj pa poročajo še, da naj bi 40 tisoč evrov za nastope pokasirala tudi Nina Badrić. Pogodbe naj bi bile, tako Vjesnik povzema Barišićevo pričanje, podpisane povsem transparentno, potem pa naj bi se za honorarje na črno izplačevalo "velike dodatke". Gre za denar, ki je bil pridobljen s pomočjo Fimi-medije.

Kovač: Naj me takoj zaslišijo
Nimam volje, da bi se opravičeval za takšne obtožbe, ki nimajo nikakršne zveze z zdravim razumom, se je za Jutarnji list odzval Kovač. Pravi, da na govorice ne bo odgovarjal, če pa na USKOK-u menijo, da ga imajo kaj vprašati, ga lahko zaslišijo takoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.