Svet
24 ogledov

"Šarić je korekten človek"

Darko %C5%A0ari%C4%87 Žurnal24 main
„Darko Šarić je korekten človek, ki v Srbiji ni še nikogar udaril,“ je v intervjuju za srbski Press opisal balkanskega narko kralja moški, ki ga sumijo sodelovanja s Šarićem.

Zoran Ćopić naj bi bil vpleten v pranje kokainskega denarja, ki ga je Darko Šarić pral prek nakupov raznih zemljišč, podjetij in podobnega. Ćopić je s Šarićem sklenil pogodbo o prodaji nekega podjetja, vendar Ćopić trdi, da je bilo vse zakonito in da sploh ne ve, da je Šarić narko kralj Balkana.

„Poznam ga kot korektnega človeka,“ pravi za srbski Press Ćopić. Na vprašanje novinarja, zakaj je potem pobegnil iz Srbije, še preden je policija sprožila preiskavo zoper njega pa Ćopić odgovarja: „Slišal sem, da policija pripravlja krivo ovadbo zoper mene, poleg tega so me nekateri mediji označili kot osumljenca, zato sem se raje skril." Zanimivo pa je, da je pobegnil ravno v Bosno, ki Srbiji ne izroča državljanov. Ćopić odgovarja, da je trenutno pač tako.

Zanika tudi, da mu Šarićev klan grozi, da ga bo ubil, če bo sodeloval s policijo. Na vprašanje, ali je pripravljen sodelovati s policijo, pa odgovarja: „Tega pa ne morem. Nisem član mafijske združbe, pojma nimam, kdo je kaj delal.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.