Svet
24 ogledov

Šarić poslal pisma o svoji nedolžnosti

Darko %C5%A0ari%C4%87 Žurnal24 main
Srbski narkokralj Darko Šarić je na nekatere naslove v Srbiji poslal pisma, v katerih zatrjuje, da se nad njim vrši medijski linč.

"Jaz, Darko Šarić, se na ta način obračam na javnost, ker se nad menoj vrši javni linč prek medijev s strani srbskih oblasti," je Šarić zapisal v pismu, poroča B92.

"Moje premoženje je pridobljeno zakonito tako kot premoženje velikega števila politikov in podjetnikov v Srbiji in regiji. Niti enkrat niste objavili, čeprav dobro veste, da sem samo iz enega posla med svojim in znanim nemškim podjetjem zaslužil 30 milijonov evrov, tako kot niste niti enkrat do sedaj objavili, da sem pred petimi leti ... vse uradno prijavil in dobil vse potrebne papirje," piše v pismu.

V nadaljevanju Šarić piše, da ima papirje, ki jih bo predstavil sodišču, in napoveduje tožbe proti medijem. V pismu obtožuje tudi pravosodnega ministra Slobodana Homena, da ga krivično povezuje z atentati na Borisa Tadića in Mileta Jerkovića, in nakazuje, da za atentati in nedavnimi umori morda stojijo Homen in njegovi prijatelji. Ta pa ga je že pozval, naj pride v Srbijo in dokaže svojo nedolžnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.