Svet
24 ogledov

Še en misterij z letalom Lufthanse

Serija nenavadnih dogodkov v zvezi z letalskim prometom se je nadaljevala tudi včeraj, tokrat na Poljskem nad Gdanskom.

 

Po poročanju poljskih medijev je letalo družbe Lufthanse včeraj nad Gdanskom iz neznanih razlogov krožilo 90 minut, kar dokazuje tudi posnetek, ki so ga včeraj delili preko Twitterja.

Šlo je za letalo, ki je pripotovalo iz Münchna. Mihael Dragač, predstavnik gdanskega letališča je za poljski televizijski kanal TVN 24 sicer povedal, da letalo ni moglo pristati zaradi slabega vremena in da so ga zato preusmerili v Varšavo, kjer je tudi varno pristalo.

V kolikšni meri je pojav res nenavaden in v kolikšni gre v bistvu za to, da je po torkovi tragični nesreči letalski promet, sploh pa Lufthansa, le bolj pod drobnogledom kritikov, presodite sami.

Komentarjev 6
  • URIAH HEEP 15:43 30.marec 2015.

    Imaš tud nad slovenijo take primere.Toliko dolgo krožijo nad nekim področjem, dokler ne izpraznijo chemtrail tankov.Lufthansa tudi spada v tole skupino genocidnih podjetij.

  • Xerxes 14:18 30.marec 2015.

    Ta članek je očitno prepisal novinar, ki se mu to, da letalo leti, zdi čudež. Iz zaupnih virov pa je tudi izvedeti, da že varčuje za nakup prve letalske vozovnice iz Ljubljane v Maribor :-)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:14 30.marec 2015.

    90 minut je res kr mal predolg..čudn da niso letala že prej preusmerl na drugo letališče. Še dobr da je očitno imelo letalo dovolj goriva za 90 minut visenja v zraku.