Svet
17 ogledov

Še en par, ki se je predoziral v prisotnosti otroka

Predozirani par Youtube
Theresa je skupaj z možem in sinom zapuščala svoj dom, ko je naletela na žalosten prizor dveh popolnoma zadrogiranih staršev, ki sta v avtomobilu prevažala svojega 2-letnega otroka.

Pred dnevi je preko omrežij zaokrožila fotografija para, ki je očitno drogiran prevažal 4-letnega dečka. Fotografijo je objavila ameriška policija, češ da želi na ta način opozoriti javnost, s kakšnimi primeri se soočajo na dnevni ravni.

Deček, za katerega skrbništvo je imela njegova stara mati (na fotografiji je v avtu izgubila zavest), medtem ko je sodišče odločilo, da njegova mama, 25-letna striptizeta, ravno tako odvisnica, ni v stanju, da bi ga vzgajala. Policisti so ob fotografiji zapisali, da je moški za volanom skušal speljati, čeprav zaradi vpliva drog niti glave ni mogel držati pokonci. V dokumentaciji glede skrbništva ni bilo nikjer navedeno, da je dečkova stara mati odvisnica od heroina.

PREBERITE TUDI


Po objavi te fotografije je zaokrožila še ena podobna, ki jo je objavila Američanka Theresa. Ko sta z možem marca odhajala zdoma v West Allisu v ameriški zvezni državi Milwaukee, ju je močno prestrašil krik njunega 14-letnega sina. Mislil je, da v avtomobilu, parkiranem pred njihovo hišo, vidi dva mrtva človeka na sprednjih sedežih, medtem ko je bil na zadnjem sedežu 2-letni otrok.

Poklicali so policiste, saj so se zbali, da bi bile v avtomobilu uporabljene igle, s katerimi bi se utgnili okužiti. Gasilci in reševalci so rešili predozirani par, medtem ko je Theresina družina oskrbela 2-letnega otroka, dokler ponj niso prišli socialni delavci. Policija je objavila imeni 27-letne matere in 41-letnega očeta, ki so jima odvzeli otroka.

Pri moškem so ob prijetju policisti našli okrog 200 tablet, v glavnem opiatov. Theresa, ki ni želela razkriti svoje popolne identitete, je komentirala le, da je hvaležna, da so naleteli na prizor in tako iz rok zasvojenih staršev uspeli rešiti 2-letnega malčka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 19:38 16.september 2016.

    Očitno bi bilo potrebno odvisnice sterilizirat in odvisnike kastrirat, da ne bi imeli možnosti spočeti otroka, ki je že od rojstva sirota. Ubogi otrok, ki ga je na svet spravila ženska spaka.