Svet
37 ogledov

Še ena žrtev "Jacka Razparača"

ameriška policija Shutterstock
V New Yorku našli še eno truplo prostitutke. Tudi ona naj bi bila žrtev serijskega morilca.

Policija je na newyorškem Long Islandu našla truplo Shannan Gilbert.  Iskati so jo začeli decembra lani, med njenim iskanjem pa je policija našla še kar deset drugih trupel – vsi naj bi umrli pod rokami serijskega morilca.

Našli tudi ostanke dojenčka

Štiriindvajsetletna Shannan Gilbert je izginila prvega maja lani. Nazadnje jo je videl možakar, na čigar vrata je potrkala in ga prosila za pomoč, nato pa pobegnila v neznano.

Policija jo je začela iskati šele decembra lani. Pri tem pa so naleteli na presenečenje, saj so kot po tekočem traku v grmovju in močvirju začeli odkrivati človeške ostanke. Našli so trupla osmih žensk, enega moškega in enega dojenčka.

Ženske naj bi bile prostitutke, čeprav je policija doslej identificirala le pet od desetih trupel. Dojenček naj bi bil otrok ene od žensk, moški pa naj bi se ukvarjal s prostitucijo, saj je bil oblečen v ženska oblačila.

Policija je prejšnji teden v bližini našla hlače, čevlje in denarnico z dokumenti Shannan Gilbert, zato domneva, da se je utopila, ko je bežala skozi težko prehodno močvirje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.