Svet
5 ogledov

Še eno trupelce v vrečki

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V Zagrebu v vrečki našli mrtvega novorojenčka. Mamo so že našli, če se je dojenček rodil živ ali mrtev, pa še preverjajo.

Glede mrtvega novorojenčka, ki so ga konec aprila našli na območju Slovenj Gradca, v preiskavi ni novosti, nam je povedal tiskovni predstavnik policije iz Slovenj Gradca. Mame še vedno niso našli, ravno tako še ni jasno, ali se je otrok rodil živ ali mrtev.

 

22-letna Zagrebčanka je sinoči poklicala rešilca; povedala je, da ji je slabo. Zdravniki so v bolnišnici ugotovili, da je dekle rodilo in po službeni dolžnosti so o tem obvestili policijo, piše portal Zagrebancija.

Policisti so med preiskavo njene ulice Đurkovići našli v vrečko zavito truplo novorojenčka. Pozneje so ugotovili, da je 22-letnici pri tem, da je skrila svojega ravnokar rojenega otroka, pomagal njen 54-letni očim.

Truplo nesrečnega novorojenčka – gre za dečka – so odpeljali na Zavod za sodno medicino in kriminalistiko v Zagreb, kjer naj bi ugotovili, ali se je otrok rodil živ ali mrtev.

Porodnico so obdržali v bolnišnici, vlogo očima pri tragediji pa še preiskujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.