Svet
65 ogledov

Šef z videom odgovoril na odpoved Marine

Marina Shifrin šef video Youtube
Videoproducentka Marina Shifrin je pred nekaj dnevi dvignila precej prahu, ko je prek videa svojemu šefu sporočila, da daje odpoved. Šef ji je na to odgovoril s svojim videom.

Marina si je z videom, v katerem pleše na pesem Kanyeja Westa in navaja razloge, zakaj daje odpoved, v dveh dneh prislužila več kot sedem milijonov ogledov na Youtubu. Postala je prava internetna senzacija, s pomočjo videa pa je že našla novo službo - Queen Latifah ji je ponudila mesto producentke v njeni pogovorni oddaji.

A medtem ko je bila Marina na razgovoru za novo službo, je njen nekdanji šef skupaj s sodelavci posnel podoben video kot ona, le da je on hotel z njim svetu sporočiti, da zaposlujejo. Tudi on po pisarni s sodelavci pleše na pesem Kanyeja Westa, na koncu videa pa se izpiše še povezava do strani, kjer se lahko potencialni kandidati prijavijo na delovno mesto, najbrž Marinino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.