Svet
63 ogledov

Seks zabava za najboljše agente

Zavarovalnica Hamburg Mannheimer International (HMI) je del zavarovalnice ERGO. Žurnal24 main
Nemška zavarovalnica je potrdila, da je za svoje najboljše agente organizirala orgije v enem izmed kopališč v Budimpešti.

Junija leta 2007 je zavarovalnica Mannheimer International iz Hamburga, ki je danes del mednarodne zavarovalnice ERGO, po poročanju nemškega poslovnega časnika Handelsblatt sto najboljših agentov peljala v madžarsko prestolnico Budimpešta v termalno kopališče Gellért.

"Pred vstopom so mene in moje sodelavce preiskali kot na letališču," je dejal eden izmed udeležencev zabave in dodal, da je bilo strogo prepovedano fotografirati ali snemati zabavo. Nato so prišle ženske in "naredile, kar jim je bilo naročeno", pa je dejal drugi udeleženec zabave. "Vsakomur je bilo takoj jasno, da gre za prostitutke."

Kot navaja omenjeni časnik, so bile prostitutke označene z barvami, ki so označevale ponujene storitve. "Ženske so nosile rdeče in rumene trakove," je dejal udeleženec. "Najprej so bile kot hostese, nato pa so začele izpolnjevati želje agentov. Bile so tudi ženske s belim trakom – rezervirane so bile za vodstvo in za najboljše agente."

To pa še ni bilo vse. Agentje so lahko s prostitutkami šli tudi v postelje, ki so bile zakrite z zavesami. "Vsak je lahko šel z žensko v posteljo in delal, kar je želel," je dejal udeleženec zabave. "Potem ko je ženska opravila svoje, je na ramo dobila poseben žig. Tako so lahko udeleženci vedeli, kako zaželena je bila." Kasneje je o zabavi poročal tudi interni časopis podjetja HMI Profil. V njem so zapisali, da je bila to "zabava za umret".

Gostje na zabavi so dejali tudi, da so bili na njej tudi zaposleni iz zavarovalnice ERGO, katere lastnik je vodila nemška pozavarovalnica Munich Re.

Tiskovna predstavnica podjetja ERGO je potrdila, da se je zabava res odvijala, in jo označila za "strogo kršenje pravil podjetja". Vsi takratni odgovorni pa so že zapustili podjetje, je dejala. Da se je zabava odvijala, je za Spiegel Online potrdil tudi tamkajšnji tiskovni predstavnik. Dejal je, da se je o zabavi izvedelo pred mesecem dni na srečanju vodstva podjetja. "Zdaj preiskujemo druge dogodke v HMI," je dejal. "Trenutno je videti, da gre za osamljen incident."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.