Svet
56 ogledov

Seksal z voznicami, končal za zapahi

Žurnal24 main
Prometni policist Jamie Slater bo moral za tri leta za zapahe zaradi seksa z voznicami, ki jim je nato oprostil prometne prekrške.

Slater je imel izdelan pristop, kako na lahko priti do seksa. Ženske je najprej ustavil, nato pa uporabil policijski računalnik, da je izvohal njihove osebne podatke, piše BBC. Nato jih je kontaktiral in ponudil, da izbriše njihove prekrške, v zameno za spolne usluge.

Oče dveh otrok je ustavil šest žensk zaradi manjših prometnih prekrškov in od njih zahteval številko njihovega mobilnega telefona. Svojim žrtvam je nato pošiljal sporočila, v katerih jih je nagovarjal k spolnim odnosom.

Na seks med službo
Plenilski policist je eno izmed žensk, ki je imela zgolj začasno dovoljenje, ustavil in ji dejal, da bo moral zapleniti njen avto, kar jo je zelo razburilo in spravilo v jok, je enega izmed primerov opisal tožilec. Pristala je na to, da Slaterju da svojo telefonsko številko, v zameno, da je lahko obdržala svoj avto. Med njima se je začela afera in enkrat sta se sestala za seks, ko je bil Slater na delu. Medtem je dobil klic in začel pregon osumljenca, ženska pa se je ves čas skrivala v njegovem avtomobilu. Ko je za afero izvedel njen mož, se mu je policist posmehoval v SMS sporočilih.

Valižanska policija je dogodke povezane s Slaterjem že obžalovala in javnosti zagotovila, da gre za redek primer, ter ga označila za „gnilo jabolko“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.