Svet
4421 ogledov

Seksala v zabaviščnem parku, grozi jima več mesecev zapora

Zabaviščni park, veliko kolo Epa
Iz ZDA prihaja še ena izmed sila neobičajnih zgodb. 32-letni par se je odločil, da se bo kar sredi zabaviščnega parka v Ohiu predal strastem, pri tem pa 'pozabil', da ima za seboj gledalce. Ti so zadevo prijavili policiji, ki je nemudoma ukrepala in par pridržala. Zaradi 'javne nemorale' paru grozi do 180 dni zapora.

Na velikem kolesu zabaviščnega parka Ferris v Sanduksyju sta se fant in dekle, oba stara 32 let, odločila, da bosta za ceno ene vožnje dobila dve, saj sta se odločila, da se bosta v zraku predala strastem. A pri tej divji avanturi sta bila zalotena s strani dveh žensk in dveh še ne polnoletnih deklet. Te so bile nadvse šokirane in zgrožene nad tem, kar so videle in zadevo prijavile policiji.

Mestna policija Sandusky je nemudoma ukrepala in pohotni par pridržala. Sprva sta oba spolni akt na javnem mestu zanikala in zatrjevala, da sta se le sklonila po padlo škatlico cigaret, nato pa sta – ko sta bila soočena s tem, da obstajajo mladoletne priče, ki so njuno dejanje zelo dobro videle – vse skupaj le priznala. Kot poroča NY Post, jima zaradi 'divje vožnje' pred mladoletnimi osebami zdaj grozi do 180 dni za rešetkami. Lokalni časopis sicer poroča, da ju v ponedeljek čaka zmenek s sodnikom na okrajnem sodišču v Sanduskyju.

*Fotografija je simbolična 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.