Svet
22 ogledov

Selenin domnevni morilec me je pretepel kot vola

Selena Hrvaška policija
Osemindvajsetletni Edi Mišič, ki je osumljen umora Mehičanke Selene Macedo, v preiskovalnem zaporu čaka na mnenje psihiatra. Ljudje ga poznajo kot dobrega človeka. Njegov sošolec: "Enkrat me je pretepel kot vola."

Policija ima kar nekaj dokazov, ki kažejo na to, da je Edi Mišić ubil Seleno. Še vedno pa ne vedo, zakaj. Ni bila ne posiljena ne oropana, osumljeni je naj ne bi poznal ...

Ne morejo verjeti, da je Edi moril

Tisti, ki ga poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da bi bil lahko morilec. Zadnja leta je med poletjem delal kot natakar v enem izmed barov v Splitu. Letos mu zaradi prepozne prijave ni uspelo dobiti sezonske službe.

Sodelavci težav z njim niso imeli. "Vedno je bil zelo prizadeven in vljuden, nikoli nismo imeli težav z njim. Nikoli ni zamujal. Bil je zagrizen športnik. Rad je tekel, se zdravo prehranjeval, s tem je bil skoraj obseden," je za Dnevnik.hr dejal sodelavec osumljenega.

Profesorica: Bil je pameten fant

Enakega mnenja so tudi v naravoslovno-tehnični šoli, ki jo je obiskoval Mišić. Bil je dober učenec in inteligenten fant. V dobi odraščanja tudi malce problematičen, ampak taka je tako ali tako večina najstnikov, je dejala profesorica. Dodala je še, da je moral zaradi obnašanja enkrat na pogovor k šolski strokovni službi, v šolo pa so poklicali tudi njegove starše. "Ni šlo za nič posebnega. Ni bil agresiven."

Njegov sošolec iz osnovne šole pa je medijem opisal, kako ga je Edi v osmem razredu osnovne šole pretepel kot vola. Šlo naj bi za običajen pretep med sošolci. "Jaz sem pretepel njegovega prijatelja, nato pa je on pretepel mene. Bil je zelo močan. Vedno se je ukvarjal s športom, tekmoval je v skoraj vseh športih na šoli. Zelo dobro je igral rokomet," je dejal njegov sošolec in dodal, da je Edi dober fant in da mu ni vseeno, da ga sumijo umora.

Kdo je ženska, ki ga je prijavila

V Splitu se vsi sprašujejo, kdo je ženska, ki ga je prijavila. Nihče ne more verjeti, da bi se simpatični mladenič lahko tako spremenil.

Odvetnik pripravlja zagovor

Edi je dobil odvetnika po uradni dolžnosti. Zastopal ga bo Frani Gorjanac. Prvič sta se srečala včeraj. Odvetnik je dejal, da je Edi moški, kakršni so vsi drugi. "Je normalen. Na sodišču se je branil z molkom, saj moram zagovor še pripraviti," je dejal Gorjanc in še dodal, da je Mišić v dobrem psihičnem stanju.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.