Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Selenin morilec brez kančka slabe vesti

Selena Hrvaška policija
Psihiatri so opravili razgovore z 28-letnim Edijem Mišićem, ki je osumljen umora Mehičanke Selene Margarit Graciano Macedo. Po poročanju hrvaških medijev je deloval hladno in nezainteresirano, ni pokazal nikakršnih čustev, tudi slabe vesti, ker je vzel življenje 31-letnici, ne.

Psihiatri iz bolnišnice Vrapče so ugotovili, da ne trpi zaradi shizofrenije ali paranoje, pač pa ima hudo asocialno motnjo osebnosti. Tako obstaja le majhna verjetnost, da bi kazen prestajal v kakšni psihiatrični ustanovi.

Ni imel kartoteke

Kot poroča Večernji list, se Mišić nikoli ni zdravil pri psihiatru, ni imel težav z drogami ali alkoholom, do umora ni zakrivil nobenega hujšega kaznivega dejanja. Sodeloval je v nekaj pretepih in manjših krajah, težave pa je imel z vedenjem v času šolanja.

Odgovoril ni niti na eno vprašanje o umoru, za katerega je osumljen, ves čas je deloval hladno in nezainteresirano. Tudi na vprašanja o sebi je odgovarjal le zelo na kratko.

Ubijal z materinim nožem

28-letnik se je zdaj vrnil v pripor. Obtožnice zoper njega še niso vložili, saj preiskava še poteka. Kriminalisti so ugotovili, da je Seleno ubil z nožem, ki ga je vzel svoji mami. Pospravil ga je v nahrbtnik, ki ga je odvrgel blizu kraja zločina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.