Svet
17 ogledov

"Sem žrtev debelih in grdih kritikov"

Patricia Krentcil Reuters
Odvisnica od solarija Patricia Krentcil, ki v solarij silila tudi petletno hčerko, je ob prihodu s sodišča dejala, da je enkratna mama in da je žrtev "debelih in grdih" kritikov, ki so "ljubosumni" na njeno lepo rjavo telo.

"Tista mati, ki me obtožuje, ni mati. Jaz sem zelo dobra mati. Tega nikoli ne bi naredila svojemu otroku," je dejala 44-letnica.

Na vprašanje novinarjev, ki so jo čakali pred njeno hišo, ali bo še naprej nadaljevala z maratonskim umetnim sončenjem, pa je odgovorila: "Nekatere dneve se sončim več kot ponavadi. Pijete kavo nekaj dni, nato pa nekaj dni ne? To je isto. Preprosto tako je to," je po poročanju New York Posta dejala Krentcilova.

"Danes sem videla naslovnice, ampak se z njimi ne obremenjujem! Ne zanima me, kaj si drugi mislijo o meni!" Med bežanjem pred novinarji je še povedala: "Rada imam sonce. Prihajam z Long Islanda," pravi. "Živela sem na plaži."

Hčerka je imela opekline

Krentcilovo, tako imenovano odvisnico od solarija, je policija aretirala zaradi ogrožanja otroka, saj je petletno hčerko peljala v solarij, v katerem je deklica dobila opekline. Krentcilovo so že izpustili ob plačilu varščine, deklica pa je pri očetu.

"Deklica je prišla v šolo in povedala, da ima opekline, zato so se zaposleni obrnili na policijo," je dejala Katherine Carter, tiskovna predstavnica tožilcev, poroča ABC.

Opeklo jo je sonce

Obtožbe je Krentcilova včeraj še enkrat zanikala, ko je skupaj z možem Richem novinarjem pred svojo hišo predstavila dva od petih njunih otrok.

"Poglejte mojo hčerko. Bela je kot duh. Ne mara solarija," je dejala. "Če bi jo peljala tja, česar nisem storila, bi bila porjavela od glave do pete."

Kot še pravi 44-letnica, so obtožbe izmišljene in hčerko je opeklo sonce, medtem ko se je igrala na dvorišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.