Svet
26 ogledov

“Šeriatska kontrola” na Dunaju

Dekleta pustijo svojo tradicionalno opravo v garderobi, sledi razuzdana zabava. Žurnal24 main
Avstrijci se bojijo, da posamezni predeli Dunaja postajajo nekakšna prepovedana območja. Tako imenovana Šeriatska kontrola je napadla moškega, ki je skušal zaščititi svojo ženo in hčerko.

Moškega so po napadu odpeljali v bolnišnico; zaščititi je skušal svojo ženo in hčerko, potem ko ju je tako imenovana Šeriatska kontrola opozarjala, da nista oblečeni v skladu z muslimanskimi pravili.

Na Dunaju so se, kot poročajo avstrijski mediji, pojavile skupine, ki so se poimenovale Šeriatska kontrola; obiskujejo klube in bare, se gibajo po ulicah in opozarjajo ženske, da se oblačijo v skladu z muslimanskimi običaji. Ko je Avstrijec skušal zaščititi svojo ženo iz Čečenije in njuno hčerko, je s poškodbami končal v bolnišnici, piše Daily Mail.

Za vikend je imela policija precej dela tudi z nasiljem, ki je izbruhnilo med mladimi moškimi iz afganistanske in čečenske skupnosti. Dva med njimi sta zaradi poškodb v kritičnem stanju na intenzivni negi. Stepli so se, poroča dunajska policija, zaradi spora, do katerega je prišlo že na Facebooku. 

Komentarjev 69
  • antitrust 17:44 10.marec 2016.

    Če Tito leta 45 ne bi pospravil kar je pospravil, bi do razpada juge prišlo že prej.In mi bi bili še večji cigani kot smo zdaj - zadnja rupa na sviralu.

  • kapibara 16:25 10.marec 2016.

    Gradbena jama , se lahko spremeni v septično jamo..

  • Marko Mohorko 12:26 10.marec 2016.

    Kaj ko bi ti bral še kaj drugega kot petričevo Delo, petanov Dnevnik in golobičevo Mladino?