Svet
35 ogledov

Serijska morilka v obleki medicinske sestre

Daniela Poggiali Reševalni pas/Twitter
Preiskovalci sumijo, da je medicinska sestra v bolnišnici v italijanskem mestu Lugo ubila tudi po tri paciente na dan.

Medicinska sestra Daniela Poggiali je na naslovnice medijev prišla, ko so pricurljale v javnost fotografije, na katerih z velikim nasmehom in neprimernimi grimasami pozira ob pokojni starejši ženski.

Policija je še razširila preiskavo. "Angela smrti" sumijo, da je v roku dveh let s kalijevim kloridom ubila 93 pacientov. Bojijo se, da je ubila tudi po tri bolnike v enem dnevu.

Ni ubijala iz usmiljenja

Če jo bodo obsodili, se bo v zgodovino zapisala kot najhujša serijska morilka med medicinskimi sestrami. Preiskovalci opozarjajo, da 42-letna Poggialijevi ni ubijala iz usmiljena, da ni šlo za neko sprevrženo obliko evtanazije, pač pa  izkazovanje moči in "megalomski božji kompleks", paciente je ubijala, ker so ji šli pač na živce, poroča Daily Mail. Poleg tega menijo, da je svoje starejše paciente pred umori okradla.

Želijo se poročiti z njo

Poggilijeva je pretekli teden na sodišče prišla s širokim nasmehom. Trdi, da  je nedolžna, vse skupaj pa naj bi bila zarota užaljenih sodelavcev. Bolnišnico, v kateri je delala, celo toži zaradi neupravičene prekinitve delovnega razmerja. Kljub sumom najbolj zavržnih dejanj je pri določeni skupini ljudi zelo priljubljena. Dobiva na stotine pisem oboževalcev, nekaj moških jo je celo zaprosilo, naj se poroči z njimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.