Svet
5 ogledov

Šestletni sin prijavil očeta zaradi prevožene rdeče luči

Žurnal24 main
Mike Richardson je svojega šestletnega sina Robbieja naučil, da je potrebno v primeru, ko kdo naredi kaj narobe, poklicati policijo. Fant je nauk vzel resno in prijavil očeta, ker je prevozil rdečo luč. Mike je v zvezni državi Massachusetts v križišču zavil na desno pri rdeči luči, kar je po večjem delu ZDA dovoljeno, če je pot prosta.

Oče in sin sta se peljala v avtopralnico in sin je bil naučen, da rdeča luč pomeni stoj.

Oče je odpeljal naprej, sin pa ga je opozoril na prekršek ter dejal, da bo poklical policijo. Šofer opozorila ni vzel resno in je tudi pozabil razložiti sinu, da rdeča luč v vsakem primeru ni rdeča luč.

Po vrnitvi domov je mama opazila sina s telefonom in ga o tem povprašala, Robbie pa je odgovoril, da je poklical policijo.

Spet ga ni nihče jemal resno, dokler niso dobili klica od policista, ki je povedal, da je fant prijavil očeta zaradi prevožene rdeče luči. Mike Richardson je zadevo razložil in vsi skupaj so se nasmejali, Robbie pa uživa v slavi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.