Svet
22 ogledov

Šestletnica z gumijastimi bonboni rešila očeta

gumijasti bonboni Shutterstock
Mlada deklica je pred skorajšnjo smrtjo rešila svojega očeta, ki je sladkorni bolnik. Pomagala mu je z gumijastimi bonboni.

Lilly Fitzpatrick je opazila, da nekaj ni v redu z njenim očetom, ko se je njegovo stanje nenadoma zelo poslabšalo. Kot poroča britanski časnik The Mirror je 41-letnemu Davu padla raven sladkorja v krvi, zato mu je mala Lilly hotela pomagati z glukoznim gelom, ki mu ga je namazala na lica. A ker se Davovo stanje kljub temu ni izboljšalo, je šestletnica iz svoje škatle za malico vzela gumijaste bonbone in jih očetu dala v usta, nato pa poklicala rešilca.

Davovo stanje je zdaj stabilno, za kar se lahko zahvali svoji hčerki, ki hoče nekega dne postati zdravnica. "Danes me ne bi bilo tukaj, če ne bi bilo Lilly. Ona je moja mala junakinja," je povedal oče, Lilly pa je svoje junaštvo opisala z besedami: "Vedela sem, da so gumijasti bonboni zelo sladki, zato sem mu jih preprosto porinila v usta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.