Svet
15 ogledov

Šestletniku v sinusih našli del lego kocke

lego dan Anže Petkovšek
Šestletni Isaak Lasson zaradi težav s sinusi tri leta ni normalno spal in jedel. Zdravniki so bili prepričani, da gre za vnetja, dokler mu niso v sinusih našli dela lego kock.

Šestletni Isaak Lasson je zaradi težav z dihanjem večkrat obiskal zdravnika. Vsakokrat so ga pregledali in mu predpisali antibiotike, a težav ni bilo konec. Ko pa je minuli teden spet obiskal zdravnika, tokrat drugega, je ta takoj ugotovil, da težava tiči v tujku v njegovem nosu.

Ko je zdravnik Isaaka vprašal, ali si je kaj dal v nos, je ta odgovoril: "V nos sem si dal špagete, vendar je bilo to že pred časom." Vendar po podrobnejšem pregledu zdravnik ni odkril špagetov, temveč del lego kocke, nekakšno majhno kolo, ki je bilo obdano z bakterijami, poroča Huffington Post.

"Mislimo, da se je prepognil, saj je precej upogljiv, in se je, ko je prišel do sinusov, spet razširil," je povedal Isaacov oče Craig Lasson, ki je vesel, da lahko šestletnik spet normalno spi in jé.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.