Svet
9 ogledov

Sestradan in v fekalijah jedel svoje lase

nasilje v družini_1412_istock Žurnal24 main
Deček, star tri leta, je bil tako sestradan, da si je izpulil in pojedel svoje lase. Starša sta ga sredi zime zadrževala v majhni sobi in to tudi fotografirala.

Brez zadostne hrane in pijače v majhni, temni, prazni in neogrevani sobi, kamor sta ga zaprla njegova mama in krušni oče, je sredi zime triletni deček preživel del svojega mladega življenja. Kot so povedali policisti, ki so dečka našli, je bila v sobi le kahlica, posodica in vilice, deček pa je bil prekrit s fekalijami.

Jedel svoje lase

"Izpulil si je lase in jih pojedel. Bil je ekstremno lačen in dehidriran. Jedel je, kot da ne bi še nikoli," je o triletnem dečku povedal zdravnik Paul Davis, ki je triletnika sprejel v bolnišnici.

Mama in njen partner sta na sodišču priznala, da sta namerno zanemarjala otroka. Priznala sta tudi, da sta trpinčenega dečka v sobi fotografirala z mobilnim telefonom. Sodnik je dečkovo mamo obsodil na tri, krušnega očeta pa na tri leta in pol zaporne kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.