Svet
98 ogledov

Silvia je ujela 49 let mlajša

Silvio Berlusconi Francesca Pascale EPA
Francesci Pascale naj bi uspelo narediti tisto, kar si je želela že kot najstnica. Postala naj bi gospa Berlusconi. To pa ne pomeni, da je konec slovitih bunga bunga zabav.

Francesca Pascale in Silvio Berlusconi naj bi se pred približno tremi tedni poročila, trdi njena prijateljica Marythell Polanco. 28-letna nevesta in 77-letni ženin naj bi jo povabila na skrivni obred, ki je potekal v kapeli na Berlusconijevem posestvu.

"Poroka ni bila civilna, a Silvio ima v hiši kapelo. Tam sta se lahko poročila in nihče ne ve nič o tem," je Polancova razlagala na enem od italijanskih radijev. "Povabili so me, a nisem mogla iti, ker sem ravno rojevala. Sem pa jima poslala čestitko. Poročila sta se pred dvema ali tremi tedni, 8. ali 9. oktobra."

"Dokler bo Berlusconi, bo bunga bunga"

Polancova je znan kot ena od udeleženk slovitih bunga bunga zabav. "Dokler bo Berlusconi, bo vedno bunga bunga," je dejala. "To je edina stvar, ki mu je ne morejo vzeti." Polancova sicer trdi, da se je teh zabav udeleževala tudi novopečena gospa Berlusconi.

To je za Berlusconija tretji zakon. Pred tem je bil poročen s Carlo Dall'Oglio in Veronico Lario. Od slednje se je ločil pred tremi leti, a se nekdanja zakonca še vedno srečujeta na sodišču zaradi mesečne preživnine. Lariova je zahtevala 3 milijone evrov mesečno, a je po Berlusconijevi pritožbi sodišče znesek znižalo na 1,4 milijona evrov.

Toži za 10 milijonov evrov

Francesca Pascale pa se medtem otepa obtožb, da je njeno razmerje z Berlusconijem zgolj krinka, saj naj bi želela prikriti dejstvo, da je istospolno usmerjena. Tako piše bolgarska igralka Michele Bonev, ki na svojem blogu trdi, da sta bili s Francesco več kot prijateljici. "Silvio je oznanil zaroko s Francesco zato, da bi se lahko zabaval z njo in njenimi 'prijateljicami', ne da bi ga javnost obsojala," piše Boneva. Njene navedbe so povzeli tudi mediji in sedaj Pascalejeva toži televizijsko postajo, ki je objavila trditve bolgarske igralke. Zahteva 10 milijonov evrov odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.