Svet
172 ogledov

Silvio Berlusconi na svoj rojstni dan ljubici podaril vilo

Silvio Berlusconi Francesca Pascale EPA
Nekdanji italijanski premier in medijski mogotec Silvio Berlusconi, ki je v torek dopolnil 79 let, je ob tej priložnosti prijateljici Francesci Pascalo podaril vilo v Milanu.

Nekdanji italijanski premier in medijski mogotec Silvio Berlusconi je v torek praznoval svoj 79. rojstni dan, ob tem pa svoji 30-letni atraktivni prijateljici Francesci Pascale podaril vilo v Milanu.

Po poročanju Corriere della Sera, je Vila Giambelli, ki jo obdaja lep park, od njegove glavne rezidence Arcore v Milanu oddaljena približno deset kilometrov. Trenutno jo obnavljajo, nato pa se bo vanjo lahko vselila Pascalejeva.

Berlusconi o poroki ne razmišlja

Ni še jasno, ali se bo z njo vselil tudi Berlusconi, s katerim sta par že dve leti. Neapeljčanka tudi ne skriva, da se želi s skoraj 50 let starejšim Berlusconijem čim prej poročiti.

Berlusconijeva žena Veronica Lario je premierju že večkrat dvignila temperaturo. | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Toda Berlusconi je nekako manj navdušen nad to zamislijo in je že dejal, da se po precej dragi ločitvi od druge žene Veronice Lario ne želi več poročiti. Glede na odločitev sodišča mora namreč magnat svoji bivši ženi plačevati 1,4 milijona evrov preživnine na mesec. 58-letna Veronica Lario je sicer na začetku zahtevala tri milijone evrov, navaja avstrijska tiskovna agencija APA.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.