Svet
9 ogledov

Sina pozabila na črpalki

Preseliti se je moralo okoli sto turistov. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Pozabljiv britanski par je svojega 12-letnega sina pozabil na bencinski črpalki v Švici.

Velikokrat se zgodi, da med potovanjem kje pozabimo kakšno stvar. Neki britanski par pa je takšni potovalni pozabljivosti dal piko na i. Ustavila sta se na bencinski črpalki v Švici, natočila gorivo in se odpeljala brez sina. Prepričana sta bila, da spi v prikolici. Po 20 minutah sta se ustavila, da bi preverila, kako je, in ugotovila, da je izginil.

 

Zmedena starša

V naglici sta obrnila in se odpravila nazaj na črpalko. Vendar pa sta v nekem križišču narobe zavila in končala v Baslu.

 

Policiste sta prosila za navodila in po dveh urah le prispela na črpalko, kjer sta pozabila otroka. Deček ju je čakal povsem mirno, zanj so poskrbeli zaposleni.

 

''Fant nam je povedal, da se je odločil sprehoditi se po trgovini, medtem ko sta njegova starša polnila rezervoar. Bil je zelo miren. Povedal nam je, da sta njegova starša zelo pozabljiva in da je prepričan, da se bosta kmalu vrnila ponj,'' je za švicarski časnik Le Matin dejal eden izmed zaposlenih na črpalki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.