Svet
4 ogledov

Sinu obrila glavo in obrvi, kot da ima raka

Invalidski voziček Shutterstock
Britanka za „namišljeno“ bolnega otroka pokasirala 85.000 funtov. Obrila mu je glavo in obrvi, ter ga posadila v invalidski voziček, da bi izgledalo, kot da ima raka.

Pet-letnega otroka je Britanka zlorabljala kar tri leta, preden so odkrili njeno prevaro. Ponarejala je namreč tudi zdravniške izvide, iz katerih je bilo razvidno, da mora sin jemati zdravila, ki jih ponavadi jemljejo oboleli za rakom, poroča britanski častnik Mirror.

Otroka je prisilila, da je na glavi nosil ruto, v šolo pa je moral v invalidskem vozičku, zaradi česar se ni mogel gibati in igrati s sovrstniki.

Denar porabila za počitnice na Floridi

Nekaj več kot 85.000 funtov je Britanka porabila za razkošne počitnice na Floridi. Vendar pa je tudi tam moral sin sedeti v invalidskem vozičku, da jim ni bilo treba čakati v vrstah.

„Novico“ objavila na Facebooku

Da ima sin raka, je mati objavila celo na Facebooku. O bolezni je s ponarejenimi izvidi obvestila tudi dečkovo šolo in oddelek za delo in pokojnine.

Sodnica je Britanki dosodila tri leta in devet mesecev zapora, otroke pa so ji odvzeli. Časopis še poroča, da naj bi imela ženska psihične težave.

Komentarjev 2
  • Oseba_ 21:22 13.november 2012.

    TA ŽENSKA SI ZASLUŽI KAZEN NA KITAJSKEM.

  • Stolp 18:14 13.november 2012.

    Pri nas bi dobila morda opomin ali pa pogojno ali pa sploh 'kao ne bi odkrili'.