Svet
17 ogledov

Škandal: žena politika prostitutka

Weatherley pravi, da ni vedel, da se njegova žena prostituira. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Član Cameronove konservativne stranke Mike Weatherley, ki je britanskega premierja podpiral med njegovo kampanjo, je izvedel, da je njegova žena prostitutka.

V britanskih medijih danes odmeva novica, da žena 53-letnega Weatherleyja svoje telo prodaja v kar treh britanskih bordelih za dobrih 80 evrov na uro, kjer uporablja vzdevke Bea, Adriana in Bianca. Šokirani Mike Weatherley je novinarjem dejal, da ni imel pojma o tem, da njegova 39-letna žena Carla dela kot prostitutka.

Novinar Daily Maila je 39-letnico odkril v enem od bordelov, kjer mu je razkrila, da se je iz Brazilije preselila v Veliko Britanijo, da bi se naučila govoriti angleško. Svetlolasa Carla je pred novinarjem odplesala striptiz, pozneje pa mu je nudila svoje storitve. Novinar jo je vpraša, zakaj to počne, politikova žena pa mu je odgovorila, da "so stranke prijazne, zaslužek pa dober".

Weatherley, ki je Carlo spoznal na potovanju v Rio de Janeiro pred desetimi leti, je zaradi ženinega početja ostal brez besed. Dodal je še, da od februarja ne živita skupaj, kljub temu pa mu je nerodni položaj očitno prišel do živega. "Še vedno sem zelo šokiran in poskušam priti k sebi. Govoril bom s Carlo, toda zdaj moram biti s svojo družino," je povedal oče treh otrok.

Britanski mediji še poročajo, da se Weatherley najverjetneje najbolj boji za svojo politično kariero. Politikova žena je namreč poleg svojega moža osramotila tudi celo Cameronovo stranko, saj naj bi jo Weatherley vključil v kampanjo sedanjega britanskega premierja, nekaj mesecev pred tem pa se je z njo prikazal celo v parlamentu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.