Svet
26 ogledov

Skočil skozi okno, da je ženski rešil življenje

McDonald's Profimedias
Uslužbenec McDonald’sa je rešil življenje ženski, ki je izgubila zavest za volanom.

Pedro Viloria, uslužbenec poslovalnice McDonald’s na Floridi, je stranki nameraval predati naročilo, ko je opazil, da je nekaj narobe z njo. Ženska, poleg katere sta bila v avtomobilu še dva otroka, je nenadoma izgubila zavest, zaradi česar je njena noga zdrsnila z zavore, avto pa se je začel premikati naprej.

Viloria je preskočil pult in skočil skozi okno ter stekel na pomoč. "Videl sem, da ima težave z dihanjem in pomislil, da je nekaj narobe," je povedal za WPLG. Uspelo mu je priklicati na pomoč dva gasilca, ki sta takrat zajtrkovala v restavraciji in reševalca, ki je bil v bližini. Pomagali so mu oskrbeti žensko do prihoda reševalcev, ki so jo nato odpeljali v bolnišnico. Po poročanju medijev naj bi bila ženska v kritičnem stanju.

Iz podjetja McDonald’s so sporočili, da so v mislih z žensko in njeno družino. Pohvalili so svojega sodelavca in dodali, da je ključno vlogo odigral še en njihov zaposleni, ki je začel s postopki oživljanja, vendar ni želel biti imenovan. Kot so zapisali, je bilo njuno hitro ukrepanje ključno.

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:56 17.marec 2017.

    Pri požiralcih mastnih haburgerjev je taka težava pogosta,saj jim zaradi z mastjo zalitih možganov in srca pogosto vsi organi crknejo,kar pri 300 do 400 kg šunkiju ni nič nenavadnega,kanede?

  • Žurnalček 17:40 17.marec 2017.

    Hebo je avtomatik !